Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan îi atacă pe Simion și Șoșoacă: Avem un cocktail Molotov, format din AUR şi SOS!

Facebook/ Raluca Turcan
Raluca Turcan

Minstrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat că România are, în prezent, cea mai nocivă Opoziţie din istoria sa democratică şi a vorbit despre „un cocktail Molotov, format din AUR şi SOS, al cărui efect este să arunce în aer ţara şi să provoace haos în societate”. Ea a mai spus că „forţele extremiste s-au transformat într-un real pericol pentru că, dincolo de scandal, ele încearcă, mai nou, să ne slăbească şi să ne decupleze de Uniunea Europeană şi NATO”, scrie News.ro.

Gluma se îngroasă, avertizează Turcan

„România are, în acest moment, cea mai nocivă Opoziţie din istoria sa democratică. Pe de o parte, avem un cocktail Molotov, format din AUR şi SOS, al cărui efect este să arunce în aer ţara şi să provoace haos în societate. Dacă până acum, Simion şi Şoşoacă au fost priviţi ca un fapt divers, ca o glumă proastă a scenei politice din România, de la o vreme această glumă a început să se îngroaşe”, a afirmat Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă susţinută, vineri la Sibiu.

Ea a adăugat că „forţele extremiste s-au transformat într-un real pericol pentru că, dincolo de scandal, ele încearcă, mai nou, să ne slăbească şi să ne decupleze de Uniunea Europeană şi NATO”.

„Este o agendă îndreptată împotriva României şi a unui viitor mai bun pentru familiile şi comunităţile locale din ţara noastră. Aderarea la Alianţa Nord-Atlantică şi la Uniunea Europeană a însemnat, pentru noi toţi, garanţia securităţii şi fonduri europene pentru dezvoltare. Fără aceste două elemente, siguranţa şi fonduri de dezvoltare, România ar fi fost o potenţială victimă a Rusiei, în braţele căreia ne împing Simion şi Şoşoacă”, a mai precizat Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.