Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan îi răspunde dur lui Marcel Ciolacu: Românii nu au ieșit la vot să fie luați peste picior de PSD și ALDE

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raluca Turcan

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a transmis miercuri că majoritatea parlamentara PSD-ALDE trebuie să repare in sesiunea extraordinara „ce-a stricat” prin Ordonantele 51 si 114, sa ingroape definitiv proiectul amnistiei si gratierii si să abroge recursul compensatoriu. Pozitia lui Turcan vine ca raspuns la afirmatiile presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, care a zis că opozitia s-a făcut de ras.

„Cer PSD să nu mai dezinformeze românii!

PNL solicită sesiune extraordinară pe:

• Ordonanța 51 care încurajează abandonul școlar, iar majoritatea PSD din Senat nu a făcut nimic. Senatul avea obligația să dezbată repede acest proiect, astfel încât el să ajungă în Camera Deputaților în sesiunea extraordinară și să fie respins. Se poate!

• Ordonanța 114 trebuie scoasă din sertarele PSD de la Parlament și, prin vot în Camera Deputaților, for decizional, să oprim atacul la mediul privat, la românii de rând! Se poate!

• Proiectul de lege privind grațierea unor pedepse și amnistia mascată este bine ascuns de PSD în sertarele Comisiei Juridice de la Camera Deputaților, din 6 iunie 2017!!!! PSD nu suflă o vorbă! Scoateți-l din sertare și să-l respingem la vot în Camera Deputaților. Se poate!

• În privința legii recursului compensatoriu, minciuna PSD este cât Casa Poporului! Proiectul de lege a fost adoptat de Guvern la data de 31 ianuarie 2017 și depus în Parlament la data de 1 februarie 2017 de către Guvernul Grindeanu. Mii de infractori au fost eliberați, viața românilor și a copiilor noștri este în pericol. Haideți să abrogăm proiectul! Se poate!

Românii nu au ieșit la vot ca să fie luați peste picior de PSD și ALDE. Majoritatea parlamentară are obligația să repare ce a stricat. Cetățenii au ieșit la vot pentru ca România să iasă din zona de incertitudine politică și economică în care PSD și ALDE au aruncat-o”, a scris Turcan pe Facebook.

Citește și: Lider PNL: Majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de muncă. Trebuie să dispară voucherele, tichetele de vacanță .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.