Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan îngroapă securea războiului cu Florin Cîțu: 'Românii aşteaptă rezultate, sunt atât de sătui de replici tăioase, de planuri conspirative'

gov.ro
Raluca Turcan Florin Cîțu

Fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a afirmat că românii aşteaptă rezultate de la guvernanţi şi s-au săturat de replici tăioase şi de planuri conspirative.

„Românii aşteaptă rezultate, sunt atât de sătui de replici tăioase, de planuri conspirative. Avem un Guvern, avem un premier foarte serios şi responsabil şi cred că e timp acum să oferim rezultate”, a afirmat Turcan, întrebată când ar putea pleca Florin Cîţu de la conducerea PNL.
În urmă cu câteva zile, Raluca Turcan l-a atacat dur pe președintele PNL după ce nu a mai primit un post de ministru și în Guvernul Ciucă. „Președintele partidului a negociat doar pentru el” și „Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii”, a scris Turcan luni, 22 noiembrie, într-un document intrat în posesia presei, iar la final i-a cerut demisia lui Florin Cîțu din PNL. În replică, Florin Cîţu a afirmat marți, 23 noiembrie, că situația Ralucăi Turcan va fi tranșată în ședința Biroului Politic Național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.