Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan intervine în scandalul momentului: 'Premierul trebuie respectat. Coaliția trebuie să-și pună picioarele în apă rece'

raluca turcan

Ministrul Muncii Raluca Turcan a declarat luni, la Parlament, că autoritatea premierului trebuie respectată, iar coaliția ar trebui să-și bage picioarele în apă rece și să prezinte rezultatele măsurilor pe care le-au luat miniștrii.

„Atât timp cât avem un premier în funcție, acesta trebuie să fie respectat și are tot dreptul să-și asume prerogativele de premier. Coaliția trebuie să își pună picioarele în apă rece și ar trebui să începem să prezentăm în spațiul public rezultatele multor măsuri pe care miniștri le iau în ministerele pe care le conduc și cred că oamenii așteaptă de la noi mult mai multă responsabilitate, seriozitate și până la urmă determinarea de a duce la bun sfârșit un program de guvernare”, a spus Raluca Turcan.

Despre documentul prezentat în spațiul public privind înființarea unui grup de lucru în cadrul MS, Raluca Turcan a atras atenția că „acest ping-pong de declarații între un fost ministru către un premier în funcție dăunează foarte grav. Nu cred că dăunează atât persoanelor care ocupă funcții, ci dăunează persoanelor care privesc spre această coaliție care are o treabă de făcut”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.