Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, la depunerea moțiunii împotriva ministrului Eugen Teodorovici: 'Asumați-vă un prim semnal că acest guvern trebuie să plece' - VIDEO

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Moţiunea simplă împotriva ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, intitulată "Harababura fiscală PSD - ALDE te lasă fără banii tăi de pensie!", a fost depusă marţi de liberali în plenul Camerei Deputaţilor.

”Lipsa de predictibilitate a PSD și ALDE în materie de fiscalitate dăunează grav economiei iar ”Harababura fiscală” PSD-ALDE îi lasă pe români fără banii de pensie!

Citește și: PRO TV are un nou șef! Cine va prelua acest departament-cheie din luna iunie

E o realitate! O simt tot mai mulți oameni, în fiecare zi.

Cei care astăzi trebuie să-și primească pensia, sunt îngrijorați că PSD-ALDE nu mai au bani să le plătească până la finalul anului.”, a spus, în plenul Camerei, Raluca Turcan.

Liderul liberal a declarat că ”cei care azi muncesc, au aproape o certitudine că, dacă PSD-ALDE rămân la putere, vor fi pensionarii săraci ai Europei.” În moţiunea simplă, deputaţii liberali îi reproşează ministrului Finanţelor, între altele, că nu a făcut nimic pentru a stopa "revoluţia fiscală".

Citește și: EXCLUSIV! Cozmin Gușă dezvăluie dacă va reintra în politică, în ce partid, dar și când va fi debarcat Ludovic Orban de la șefia PNL

”Și în toată această perioadă, cu o creștere economică de invidiat, care ar putea ajunge în buzunarele românilor, vedem:

- cum banii europeni sunt ignorați;

- cum investițiile sunt abandonate;

- cum sunt inventate tot felul de proiecte utopice sau chiar jefuitoare, pentru a acoperi incompetența și foamea de bani.

E trist, e nociv pentru țară. De aceea PNL depune moțiune împotriva ministrului Finanțelor Publice.

Citește și: Un nou proiect inițiat de Ministerul Finanțelor! Din 2019, acești bugetari ar putea primi mai mulți bani!

Acesta este direct răspunzător de distrugerea credibilității economice a României, de înlocuirea predictibilității care a făcut mult bine României cu o permanentă instabilitate proiectată deopotrivă către antreprenorii români și către investitorii străini.

Este direct răspunzător de planul prin care pilonul doi de pensii va fi distrus pentru a finanța clientela politică a domnului Liviu Dragnea.

Este direct răspunzător de valul de minciuni lansate în spațiul public, menite să acopere erorile majore ale guvernării și deficitul bugetar uriaș creat de această guvernare.

Asumați-vă un prim semnal că acest guvern trebuie să plece!”, a adăugat Turcan.

Citește și: Negoiță a vândut DINAMO: Cine este noul patron al „câinilor” .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.