Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: Miza alegerilor interne din PNL o reprezintă unitatea

facebook.com/pg/RalucaTurcan
Raluca Turcan

Miza alegerilor interne din Partidul Naţional Liberal o reprezintă unitatea, atragerea tuturor oamenilor de valoare şi a oamenilor care îşi pun speranţele în PNL să intre într-un proiect care să fie cât mai cuprinzător, a declarat marţi preşedintele interimar Raluca Turcan.

"Eu nu am candidat, pentru că am făcut o consultare cu colegii şi cred că este mult mai important să aduni energiile din partid, decât să le disipezi. Aşadar, voi susţine acel candidat la preşedinţia partidului care va avea, pe de o parte, o platformă care să asigure diferenţierea PNL de celelalte partide politice, o dată prin soluţiile oferite pentru a revigora mediul economic şi integritatea în funcţia publică şi, pe de altă parte, acel candidat la preşedinţia partidului care asigură şi o echipă care să vină cu dorinţă de implicare, integritate şi profesionalism în decizia naţională a partidului", a precizat Raluca Turcan, conform Agerpres.

Preşedintele interimar al PNL a participat marţi la dezbaterea intitulată "Suport legislativ pentru învăţământul profesional şi tehnic", organizată de Institutul de Studii Populare, Fundaţia Hanns Seidel şi Platforma pentru Educaţie Competitivă. Până marţi, pentru funcţia de preşedinte al PNL şi-au depus candidaturile Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.