Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan nu vrea ca liberalii să lucreze în week-end și să voteze moțiunea de cenzură: 'Să fie citită săptămâna aceasta și votată săptămâna următoare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raluca Turcan

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat că partidele de opoziție vor propune ca moțiunea de cenzură împotriva Guvernului să fie citită săptămâna în curs iar votul să aibă loc în plenul reunit ale celor două Camere din Parlament săptămâna următoare, anunță MEDIAFAX.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Ploiești: 'Ghița e în Serbia/ Nu ne mai alungați tinerii'

"Așa cum ați aflat și dumneavoastră pe surse că e posibil ca mâine dimineață să fie un Birou Permanent Reunit la care ar trebui să participe 26 de parlamentari din conducerea Camerei Deputaților și Senatului, am aflat și noi lucrul acest fără să fim consultați, fără să se discute cu reprezentanții opoziției când s-ar putea ține aceste Birou Permanent. Suntem pregătiți la șicane și acționăm unitar și pas cu pas o să dejucăm această abordare cu profil infracțional al celor din PSD. Propunerile opoziției sunt să citim moțiunea săptămâna aceasta și votul să fie la începutul săptămânii următoare. Acesta este programul pe care noi îl vom propune unitar celor din PSD.", a declarat, marți seară în Parlament, Raluca Turcan, după ședința Birourilor Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului.

Turcan a afirmat că ședința Birourilor Reunite nu a întrunit cvorumul necesar pentru a lua o decizie în privința calendarului moțiunii de cenzură deoarece au lipsit doi parlamentari de la PSD, fără a preciza cine sunt aceștia.

Birourile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului nu au întrunit, marți seară, cvorumul necesar desfășurării ședinței în care trebuiau să stabilească un calendar pentru moțiunea de cenzură, a afirmat președintele Camerei Marcel Ciolacu.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

„Nu a fost cvorumul întrunit de minimum 14 membri ai Biroul permanent pentru a lua hotărârile privind calendarul și programul moțiunii. Mâine (miercuri - n.r.) vom convoca din nou”, a afirmat Marcel Ciolacu, marți, la Parlament.

Partidele de opoziție au depus moțiunea de cenzură la Parlament, a anunțat lider deputaților PNL Raluca Turcan. Aceasta a precizat că moțiunea a fost semnată de 237 de aleși, printre care și patru de la PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.