Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan o atacă pe Lia Olguța Vasilescu: 'E mai mult decât un Fake News, este o calomnie extrem de gravă'

facebook/ Raluca Turcan
Raluca Turcan

Lia Olguța Vasilescu a declarat că deputatul de Sibiu, Nicolae Neagu, a mers cu telefonul la Florin Iordache, în timpul ședinței de plen unde se discuta revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, spunând că e șeful statului la telefon.

”Dlui președinte de ședință, adică Florin Iordache, i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun că și-a făcut treba și să-i dea la telefon pe președintele Klaus Iohannis”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: Lovitură pentru români! Guvernul vrea să blocheze angajările

Raluca Turcan o atacă și o acuză că răspundește știri false. Mai mult, prim-vicepreședintele PNL îi solicită să își ceară scuze publice.

”Știam că Dragnea și Iordache se țin de scaune și funcții pentru că acestea sunt tot ce le-a mai rămas. Știm că și fostul ministru Olguța Vasilescu vrea să se așeze comod pe un alt scaun de ministru. Dar să minți în mod deliberat că un coleg de-al meu s-a folosit de numele Președintelui pentru a-l face pe Florin Iordache să coboare de pe scaun este mai mult decât un Fake News, este o calomnie extrem de gravă. Solicit tuturor celor care au propagat această știre falsă să retracteze public și să-și ceară scuze!

Citește și: CCR a luat decizia! Ce se întâmplă cu Legea pentru prevenirea spălării banilor

Adevărul este altul: coaliția PSD-ALDE a pierdut astăzi majoritatea în Camera Deputaților. Dragnea nu a venit azi în sala de ședință pentru a-și exercita atribuțiile, ci a stat ascuns în statul său paralel! Așa au fost ultimii doi ani - plini de minciuni, insinuări și propagandă agresivă împotriva statului de drept. Trebuie să-și asume eșecul guvernării pe plan economic și social, pe plan intern și extern! Scandalul telefonului este unul fals, care încearcă să ascundă eșecul de astăzi din Parlament pentru PSD-ALDE.”, spune Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.