Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan (PNL): Fiecare copil român care se naște astăzi este deja dator cu peste 16.000 de lei!

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Deputatul PNL, Raluca Turcan, șeful Grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputaților susține că datoria publică a României a crescut la un ritm alarmant și că din acest motiv, din cauza împumuturilor pe care Guvernul PSD le angajează fiecare copil care se naște e deja dator cu peste 16.000 de lei.

”Aroganța și suficiența ministrului Finanțelor nu acoperă faptul că, în anul 2015, România avea o datorie publică de 268 de miliarde lei, iar numai până în luna martie a acestui an datoria publică a urcat cu 40 de miliarde lei, la cca. 308 miliarde lei.

Cine va plăti împrumuturile făcute de acest guvern? Domnul Dragnea? Doamna Dăncilă? Din cauza acestor împrumuturi, fiecare copil român care se naște astăzi este deja dator cu peste 16.000 de lei!”, a spus Raluca Turcan în plenul Camerei Deputaților în cadrul dezbaterilor la Moțiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe.

Moțiunea simplă inițiată de PNL împotriva ministrului de Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, intitulată ”Harababura fiscala PSD-ALDE te lasă fără banii tăi de pensie” a fost dezbătută azi în plenul Camerei, iar votul asupra ei se va da miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.