Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: 'PSD demonstrează că nu se poate abţine să se folosească de criza sanitară pentru a obţine câştiguri politice'

Facebook
Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, susţine că prin votul la moţiunea simplă împotriva ministrului de Finanţe, PSD "demonstrează din nou că nu se poate abţine să se folosească de criza sanitară pentru a obţine câştiguri politice".

"Aceeaşi majoritate care a pus pe butuci economia României a dat dovadă azi de un tupeu incredibil prin votul împotriva ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu. PSD demonstrează din nou că nu se poate abţine să se folosească de criza sanitară pentru a obţine câştiguri politice. Nimeni responsabil de situaţia finanţelor pe care am găsit-o la preluarea guvernării nu ar trebui să mai deschidă gura o bună perioadă de timp", a scris Turcan, pe Facebook, potrivit agerpres.ro.

Citește și: S-a găsit soluția după ce CCR a declarat amenzile date în starea de urgență neconstituționale! În baza cărei legi vor fi amendați românii în starea de alertă

Ea arată că Guvernul PNL şi ministrul Finanţelor au reuşit "să repare erorile financiare lăsate de ultimele guverne PSD; să asigure finanţare fără dobânzi pentru zeci de mii de agenţi economici aflaţi în dificultate; să stabilizeze bugetul public într-o situaţie economică deosebit de dificilă pentru România; să evite o cădere dramatică a economiei; să acopere cheltuieli ale statului român, multe dintre ele lăsate restante de PSD: medicamente, materiale sanitare, salarii, pensii, indemnizaţii de şomaj şi indemnizaţii sociale; să crească credibilitatea economiei româneşti în ochii investitorilor; să scoată la iveală matrapazlâcurile guvernelor PSD".

"PSD nu pare capabil să gestioneze nici măcar finanţele unei administraţii de bloc, ce să mai vorbim despre evaluarea finanţelor unei ţări şi a unei guvernări care şi-a asumat că învinge criza? Dar ar putea să pornească de undeva: să pună mâna pe o carte de economie de clasa a XI-a", mai spune Raluca Turcan.

Citește și: CTP, reacție după decizia CCR: ‘Oamenii s-au relaxat și totul depinde de gena dacică, aia despre care se spunea că ne protejează’

Camera Deputaţilor a aprobat, miercuri, moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu.

Moţiunea simplă, intitulată "Virusul Cîţu a infectat economia naţională", a fost dezbătută în şedinţa de luni a Camerei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.