Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan s-a dezlănțuit din cauza Raportului GRECO: SIIJ ar fi putut fi desființată dacă Senatul ar fi aprobat proiectul de lege depus de PNL

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Șefa de grup a deputaților PNL, Raluca Turcan, susține că România ar fi putut evita criticile din Raportul GRECO dacă Senatul ar fi aprobat proiectul de lege depus de PNL privind desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

"Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție putea fi desființată încă de la începutul anului, dacă Senatul ar fi aprobat proiectul de lege depus de PNL!

Citește și: ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni - Plouă zi de zi, scăpăm temporar de caniculă

GRECO dă dreptate PNL – această secție este o anomalie. România este un stat democratic. PSD și ALDE au crezut că se pot folosi de această ”poliție politică pentru magistrați” pentru a-și albi dosarele penale.

La referendumul din 26 mai, românii au spus foarte clar – politica trebuie să-și ia mâinile de pe legile justiției! Știind că doamna Dăncilă nu va desființa această secție, PNL a depus, încă din februarie, un proiect legislativ pentru desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Proiectul a fost adoptat de Camera Deputaților în 7 mai și este blocat de dl. Tăriceanu la Senat.

Acum este cel mai bun moment în care Călin Popescu Tăriceanu poate să își testeze papionul de pro-european pe care îl etalează la recepții cu oficialități europene. Îi solicit să convoace imediat sesiune extraordinară a Senatului pentru a da votul final asupra acestei legi", scrie Raluca Turcan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.