Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, semnal de alarmă: Scumpirea carburanţilor va genera noi creşteri de preţuri

facebook.com/pg/RalucaTurcan
Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, atrage atenţia că scumpirea carburanţilor va genera noi creşteri de preţuri. 

"15 lei în plus la fiecare plin! Pentru cine nu a aflat, nu este o hoţie la drumul mare, este chiar o decizie a Guvernului Dragnea - Tudose - Tăriceanu! (...) Atragem atenţia românilor să cântărească foarte bine ce aleg să creadă. Ştirile false, rostogolite cinic de premier şi guvernanţi, despre orice şi aproape oricine, sau realitatea!!! Realitatea este că această creştere a preţului carburanţilor va conduce la: creşterea costului pentru ce se produce; creşterea preţului la ceea ce se cumpără; cheltuieli tot mai mari în domenii care încă ţin economia României (de la agricultură până la industrie şi servicii); scăderea puterii de cumpărare a românilor", a scris Raluca Turcan, joi, pe Facebook. 

Ea mai spune că "economia a crescut (din consum, nu din producţie) şi, cu toate acestea, la buget sunt din ce în ce mai puţini bani, deficitul este unul record, împrumuturile sunt tot mai multe şi împovărătoare, creşterile de salarii promise întârzie, investiţii nu se fac (10 miliarde ar fi putut fi folosiţi pentru şcoală - stradă - spital), fonduri europene nu se atrag". "E tot mai limpede că Guvernul Dragnea - Tudose - Tăriceanu ştie să taxeze", scrie Raluca Turcan. 

Prim-vicepreşedintele PNL susţine că "preocuparea reală a PSD este politizarea Justiţiei". 

"Realitatea este că preocuparea reală a PSD este politizarea Justiţiei. Ţinta lor este ca verdictele să poată fi direcţionate de la sediul PSD, aşa cum se proceda pe vremea cuplului Năstase - Stănoiu", a mai scris Raluca Turcan, pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.