Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: 'Susținerea lui Teodor Meleșcanu ca Președinte al Senatului arată cât respect are Viorica Dăncilă pentru instituțiile statului'

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Raluca Turcan s-a făcut foc și pară când a aflat de susținerea pe care Teodor Meleșcanu a primit-o din partea PSD pentru funcția de Președinte al Senatului.

„Susținerea lui Teodor Meleșcanu ca Președinte al Senatului arată cât respect are Viorica Dăncilă pentru instituțiile statului roman.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu profețește un cutremur pentru bugetari: ‘Vi se pregătește ceva!’

Teodor Meleșcanu a fost un ministru de Externe remaniat de doamna Dăncilă după dezastrul scrutinului din diaspora. Doamna Dăncilă a recunoscut așadar că are o problemă cu un ministru pentru că s-a dovedit incompetent, îl remaniază, după care îl propune șef la Senat!

Această propunere a premierului se înscrie în aceeași logică a disperării care caracterizează acum PSD: ar face orice și cu orice preț, ca să păstreze controlul instituțiilor.

Citește și: Viorica Dăncilă îl atenționează pe Klaus Iohannis: Au trecut deja câteva zile

PNL, cel mai puternic partid al opoziției, pledează pentru susținerea candidatului nostru de către toate partidele de opoziție în funcția de Președinte al Senatului, din două motive.

În primul rând, aceasta este unica soluție pentru a pune practic în acord structura de conducere a acestei camere cu realitatea unei noi majorități politice.

În al doilea rând, propunerea ca Teodor Meleșcanu să conducă Senatul României este imorală și nu o putem accepta”, a scris Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.