Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan TUNĂ și FULGERĂ în scandalul voturilor electronice: 'PSD vrea să îngroape ancheta. Nu îi interesează votul diasporei'

Raluca Turcan

Raluca Turcan (PNL) acuză Partidul Social Democrat de faptul că vrea să blocheze ancheta prin care se încearcă clarificarea situației cozilor de la alegerile europarlamentare.

Citește și:  VIDEO Mărturie cutremurătoare a femeii în brațele căreia a murit polițistul din Timiș: 'Eram disperată. Când l-am văzut că moare şi nu pot să-l ajut...'

„PSD gândește la fel!

Conducerea Camerei Deputaților a respins astăzi introducerea pe ordinea de zi a proiectului #PNL privind votul electronic și votul prin corespondență!

Mai mult, votul pentru constituirea Comisiei parlamentare de anchetă a fost plasat tocmai pe punctul 35 pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, ceea ce demonstrează ca PSD vrea să îngroape ancheta prin care vrem să clarificăm care au fost abuzurile din 26 mai.

Motivul este simplu: nu îi interesează votul diasporei, nu respectă drepturile fundamentale ale românilor și nici nu vor să-i pedepsească pe cei care au împiedicat sute de mii de români să voteze în 26 mai”, a precizat Raluca Turcan pe Facebook.

Pe această temă puteți citi mai multe aici: Lia Olguța Vasilescu, VESTEA ZILEI pentru diaspora - Când intră în vigoare legea care pune STOP cozilor de la secțiile de vot .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.