Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rămasă fără gaze rusești și migranți harnici, Germania ajunge la mila Braziliei - Miniștrii au plecat la vânat de forță de muncă

DW
Annalena Baerbock

Miniştrii germani de externe Annalena Baerbock şi al muncii Hubertus Heil urmează să înceapă o vizită comună de trei zile luni în Brazilia, informează DPA.

Pentru Baerbock, centrul discuţiilor politice din capitala Brasilia va fi probabil relaţia gazdelor cu preşedintele rus Vladimir Putin în războiul Rusiei împotriva Ucrainei, precum şi subiecte privind clima şi mediul.

Printre altele, Heil vrea să facă eforturi specifice în Brazilia pentru a recruta muncitori calificaţi pentru sectorul de îngrijire în Germania

Preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva nu a luat până acum în mod clar partea Ucrainei în faţa agresiunii ruse. El insistă pentru mediere internaţională printr-un "club pentru pace" care să includă India, Indonezia şi China, precum şi Brazilia.

Africa de Sud i-a invitat pe cei cinci şefi de stat ai ţărilor din BRICS - Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud - la un summit din 22 până în 24 august la Johannesburg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.