Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rammstein a confirmat că liderul trupei este internat, dar neagă că e infectat cu Covid-19

www.spirit-of-metal.com
Rammstein

Rammstein a confirmat că liderul trupei este internat, că se simte mai bine, dar că nu a fost infectat cu Covid-19, aşa cum a scris bild.de.

Tabloidul german Bild a scris vineri că solistul grupului rock a fost confirmat cu Covid-19, că se simte mai bine şi că se află în carantină, conform News.ro.

Citește și: Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

„Ieri seară (joi, n.r.), Till Lidemann a fost internat într-un spital, la sfatul medicului trupei. El a petrecut noaptea la terapie intensivă, dar a fost mutat pentru că se simte mai bine. Till a fost testat negativ pentru coronavirus”, este mesajul publicat vineri seară pe pagina de Facebook a Rammstein.

Rammstein a fost înfiinţată la Berlin, în 1994. Stilul muzical al formaţiei, pe care cei şase membri ai trupei l-au numit „tanz-metall”, încorporează elemente de industrial metal, muzică electronică, Neue Deutsche Härte şi heavy metal. Versurile sunt cu precădere în limba germană. Trupa Rammstein, celebră pentru utilizarea frecventă a efectelor pirotehnice în concertele sale, a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a concertat la Bucureşti în 2010 şi 2013. Grupul este format din Christoph Schneider (tobe), Richard Z. Kruspe (chitară), Paul Landers (chitară), Till Lindemann (voce), Oliver Riedel (bas) şi Flake Lorenz (clape).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.