Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Bruynseels (AUR): Românii au ieșit în stradă de foame

Ramona Ioana Bruynseels/ Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

Coordonatorul Departamentului de Politici Publice a AUR, Ramona Ioana Bruynseels, susține pe pagina sa de Facebook că actualele proteste ale agricultorilor și ale transportatorilor sunt rezultatului foametei care se instalează în România:

”Românii au ieșit în stradă pentru justiție, împotriva vaccinării obligatorii, acum se iese în stradă de FOAME. Aici ne-au adus ei, cei care au condus țara. Oamenii o duc tot mai greu dar oficialii nu vor să îi creadă. Sfidarea poporului  nu poate duce însă decât la o răscoală generalizată.

Să știți domnilor că au fost alții care credeau ca sunt mai puternici ca dumneavoastră și au dispărut de pe scena politică după ce au căzut în dizgrație.

Nimeni nu se poate pune împotriva unui popor. Coborâți din mașinile de lux, din palatele dumneavoastră și discutați cu fermierii și transportatorii. Nu îi mai sfidați pe acești oameni care pun pâine pe masa românilor.

Protestele, de când lumea, sunt colorate. Ele unesc toate categoriile sociale când au un țel comun. Acest protest al fermierilor și transportatorilor a creat un val de simpatie enorm, iar ținta sunteți voi - guvernanții. Cei care v-ați bătut joc de această țară în ultimii 34 de ani. Jaful din țara românească a depășit limita de suportabilitate pentru acest popor eminamente pașnic.

PS. Un mesaj pentru fermieri și transportatori: Nu vă lăsați păcăliți de așa zișii lideri erijați în negociatori, în fapt membri PSD și PNL. Așa au pățit profesorii. Ați observant cu toții cum și-au bătut joc de ei guvernanții. Un proces verbal este egal cu zero. Până nu vi se transpun doleanțele într-o Hotărâre de Guvern nu aveți garanții.”, susține ea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.