Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels ar putea deveni prefect al Capitalei/ Bruynseels: Voi lua în considerare

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

În mediul politic, în această perioadă, se construiesc alianțe în vederea anului electoral 2024. Cei de la PSD discută despre un parteneriat cu PP-USL, iar ca urmare a unei înțelegeri politice ar fi decis să cedeze funcția de prefect al Capitalei către partidul fondat de către Dan Voiculescu, ne-au precizat surse politice.

Favorită pentru a prelua funcția de prefect al Capitalei este Ramona Ioana Bruynseels. Contacatată de STIRIPESURSE.RO, Bruynseels a explicat că se va consulta cu cei din partid, iar dacă se va ajunge la concluzia că aceasta este o mișcare bună, atunci ar putea accepta.

”Nu am ca prioritate acest proiect, dar voi discuta alături de colegii mei, în interiorul partidului, iar în măsura în care și colegii vor considera că acesta este un pas bun pentru a ne consolida proiectul politic, voi lua în calcul o astfel de variantă.”, a spus Ramona Ioana Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels a început să lucreze în aparatul guvernamental în timpul primului-ministru Mihai Tudose ajungând să dețină o funcție de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. În perioada 2015-2016, Ramona-Ioana Bruynseels a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

În anul 2019, Bruynseels a fost candidat al PP-USL la alegerile prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.