Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPU-sl la prezidenţiale, despre speculaţiile din presă: 'Nu, nu cred că Pământul este plat'

PPUsl
Ramona Ioana Bruynseels

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi-a ales, în congres, noua conducere şi şi-a desemnat candidata la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Este vorba despre Ramona Ioana Bruynseels, ea fiind votată în unanimitate pentru această candidatură de cei peste 700 de delegaţi prezenţi la congres.

La scurt după desemnarea Ramonei Ioana Bruynseels, în presă au apărut speculaţii despre o presupusă apartenenţă a acesteia la mişcare "Flat Earth", a celor care susţin că planeta Pământ ar fi de fapt plată. Ramona Ioana Bruynseels neagă un asemenea fapt şi explică de unde a apărut această confuzie.

"In 2017, imediat dupa ce am fost promovata la functia de secretar de stat in cadrul SGG, in presa a aparut informatia ca 'sunt membră a grupului The Flat Earth Revolution', un grup care sustine ca Pamantul e plat. Cum nu m-a intrebat nimeni cand a aparut informatia, va spun acum: Nu, nu cred ca Pamantul e plat! Cred ca e sferic! Asa am invatat si la scoala, asa am citit in cartile citite. Cum s-a ajuns aici: Contul meu personal de Facebook a fost adăugat în grupul amintit mai sus, fara a mi se cere acceptul. Setarile de atunci ale contului meu de Facebook permiteau, din pacate, acest lucru. Asta a fost neglijenta mea. Cred ca li s-a intamplat si altora. Nu am fost membru activ in acel grup, nu am dat niciun like, nu am facut nicio postare, nu sunt de acord cu teoriile lor. In opinia mea, 'Flat Earth' nu este nici măcar un subiect de discuție, este poate doar ceva vag amuzant", a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.