Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels dă de pământ cu Dan Barna: Îi fac cadou o Constituție. Eu continui să spun STOP abuzurilor

ramona ioana bruyseels

Candidata umaniștilor la prezidențiale îl atacă pe Dan Barna, contracandidatul ei de la USR.  Ramona Ioana Bruynseels acuză că Dan Barna nu îl poate pune premier pe Dacian Cioloș din cauza prevederilor din Constituție.

"Chiar cred că mulți oameni politici ne iau de fraieri! Îi ascult și mă întreb cum pot să îi mintă pe oameni în față, fără să clipească măcar!? Aș vrea să îmi explice și mie domnul Barna, care candidează și vrea să fie președinte, cum îl va pune el pe domnul Cioloș prim-ministru? Prin ce prevedere constituțională? Pentru că draga noastră Constituție spune clar că președintele “desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament.”

Are domnul Barna o altă Constituție? Face o magie și scoate premierul din buzunar? Se bazează pe altceva? Sau, pur și simplu, domnul Barna ignoră Constituția? Pentru domnul Barna este sau nu Constituția legea fundamentală a țării? Mi-aș dori să răspundă la această întrebare. Nu mie. Eu nu îl votez. Dar să le explice celor care îl votează! Să le explice lor că face promisiuni fără acoperire! Din păcate, campania dumneavoastră, domnule Barna, a început cu un abuz! Iar eu continui să spun STOP ABUZURILOR! Domnule Barna, vă fac un cadou: Constituția României!", a scris pe Facebook Ramona Ioana Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.