Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels lansează un Apel către femeile din România

facebook.com
Ramona Ioana Bruynseels

Președintele RE:START ROMÂNIA, Ramona Ioana Bruynseels, a lansat, azi, un Apel către femeile din România. Apelul se dorește un fapt un îndemn la acțiune comună în această perioadă când țara are nevoie de mai multe coerență și actiune comună:

”Apel către femeile din România!

Invit lângă mine pe toate femeile curajoase, deștepte, descurcărețe, frumoase, de la oraș sau de la sat, pe toate femeile care se implică în viața comunitaților lor, pe cele care reprezintă o voce și pe cele care au fost tăcute, dar care vor să se facă auzite.

Împreună putem RE:NAȘTE România!

Împreună putem corecta ceea ce nu merge. Așa cum voi faceți ordine în jurul vostru acolo unde vă aflați, tot așa veți face ordine în țară! Implicați-vă! Vorbiți! Suntem mame de copii români! Știm de ce are nevoie România

Nu mai stați deoparte! Fiecare zi petrecută cu brațele încrucișate înseamnă mai puține șanse pentru copiii voștri!
Fiecare zi cu brațele încrucișate înseamnă mai puține oportunități pentru fiecare dintre noi, copil, femeie sau bărbat. Înseamnă o Românie mică, neînsemnată, aservită! Înseamnă că alții câștigă și noi pierdem.

Omenia, dragostea, buna credință, respectul, pacea, dedicarea trebuie readuse în societatea românească, în familia românească, în satele și orașele românești.
Nu mai stați deoparte. Noi suntem vioara întâi a primenirii Pascale și AVEM forța de a pregăti restartarea țării noastre! Pentru că noi suntem viața, dragoste, responsabilitate și viitor.

Dacă nu încercăm să creăm viitorul pe care ni-l dorim pentru această țară, vom fi nevoiți să îndurăm viitorul pe care-l primim.

Haideți să fim alături de bărbați în împlinirea lucrurilor bune, așa cum și Maica Domnului a fost alături de Iisus în aceste zile, înaintea celui mai mare restart al omenirii: Învierea Sa din morți.

Cu drag,

Ramona Ioana Bruynseels

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.