Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels: Parlamentul European este acum un vehicul al globaliștilor pe care trebuie să îl echilibrăm

Facebook/ Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels

Ioana Ramona Bruynseels a ținut să puncteze în discursul său de la prezentarea candidaților AUR, la Drobeta Turnu Severin, că actualul Parlament European s-a îndepărtat de oameni și a ajuns să reprezinte interesele unor grupuri transnaționale, ce au transformat această instituție într-un vehicul pentru agenda globalistă.

„Cu toții ne dorim ca românii să fie demni și respectați în Europa și în lume. Vocea poporului nostru trebuie să se facă din nou auzită și trebuie să fie orientată către interesele națiunii noastre, dar pentru acest lucru avem nevoie să fim reprezentați în PE de adevărați patrioți, nu de politicieni de carton. PE, așa cum este el astăzi, transmite un mesaj care se dovedește a fi fals, că el reprezintă poporul European. Dar vă întreb acum, simțiți dvs. că sunteți parte a acestui popor European?

Am primit noi ceva în așa fel încât să ne simțim noi parte egală a acestui popor European? Din cea ce vedem și din cea ce simțim noi dimpotrivă, PE s-a îndepărtat de nevoile și de dorințele oamenilor și în loc să ne reprezinte pe noi, pe oameni, a ajuns să reprezinte interesele unor grupuri, a ajuns să promoveze un așa-zis proiect European care însă nu este altceva decât un vehicul al globaliștilor, pentru aș impune ideile lor mai mult sau mai puțin bune, cele mai multe nefericite și la care nu acceptă ca altcineva să spună ceva contra.”, a declarat Ioana Ramona Bruynseels.

Ioana Ramona Bruynseels susține că actualul Parlament European nu ne poate aduce nimic bun, de aceea este nevoie ca la alegerile din 9 iunie să votăm patrioți, oameni cu viziune adaptată nevoilor noastre ca națiune.

„Acest Parlament European așa cum este el acum nu ne poate duce la nimic bun, dimpotrivă, ne putem aștepta doar la rău. Tocmai de aceea este extrem de important ca în 9 iunie 2024 să mergem la vot în număr cât mai mare și să trimitem în PE oameni normali, oameni cu viziune adaptată nevoilor noastre, oameni care să creadă în credință, în patriotism, oameni care să echilibreze actualul PE și să nu permită Europei să o ia la vale.”, a mai spus Ioana Ramona Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.