Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels, președintele partidului RE:START România, scrisoare deschisă adresată lui Klaus Iohannis: 'Ne faceți pe noi să ne simțim vinovați'

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels, președinte partidului RE:START România, i-a adresat o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis.

„Domnule președinte, ne faceți pe noi să ne simțim vinovați de evoluția pandemiei. Dar nu e așa! Nu noi suntem vinovații!

Alegerile trebuie să aibă loc a spus domnul președinte Iohannis. Oare, domnule președinte?! Oare chiar trebuie?! Când ne confruntăm cu 3000 de cazuri pe zi, nu e acesta un motiv important pentru a le amâna? De unde știm că actualul număr de cazuri nu se datorează inclusiv alegerilor locale?!

Ne puteți demonstra că nu au înrăutățit alegerile locale numărul de cazuri raportate?!

Da, domnule președinte. Luați cea mai bună decizie pentru PNL. Dar noi, ceilalți?! Se închid școlile, nu mai avem energia și puterea să ne dedicăm educației propriilor copii, mulți părinți nu își permit angajarea unui om care să îi supravegheze. Închidem HoReCa. Cu ce preț, dle președinte?! Peste 100.000 de locuri de muncă pierdute. 100.000 de familii, adică aproximativ o jumătate de milion de oameni vor fi foarte afectați.

Oamenii sunt speriați și de acum vor fi și mai și. Oare vor merge la vot?! Dumneavoastră alegeți să faceți alegeri!!! Noi, partidele înființate recent, ce șanse avem să facem campanie?! Niciuna, domnule președinte. Pentru că polarizați televiziunile și societatea și noi nu avem cum să răzbim.

Nu este corect, domnule președinte. Da, victimele colaterale sunt ceva obișnuit în politică. Însă dumneavoastră, președintele tuturor românilor, ar trebui să vă asigurați că numărul acestora este cât de mic posibil. Din această pandemie, partidele mari sunt câștigătoare, iar noi ceilalți, românii obișnuiți, suntem victimele colaterale, iar acum ne faceți pe noi să ne simțim vinovați de evoluția pandemiei”, se arată în documentul Ramonei Ioana Bruynseels.

Citește și: Lider PSD: Nu cred că masca de protecție mă poate proteja .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.