Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels, reacție privind votul prin corespondență: Le cer organizatorilor alegerilor să ne ofere asigurări că votul nu va fi viciat

BEC
buletin alegeri prezidentiale

Ramona Ioana Bruynseels a reacționat, după ce în mediul online a apărut un clip video, care arată că votul prin corespondență ar putea fi viciat.

Vezi și: Cum a fost instalat Guvernul Orban dintr-o florărie: Cine a fost JOKERUL trădător

În imaginile publicate pe Facebook se vede cum autocolantul cu inscripția ”Votat” poate fi dezlipit și lipit în altă parte, deși acest lucru ar trebui să fie imposibil, iar votul să fie schimbat către un alt candidat. Tânărul român din Marea Britanie arată cât este de simplu ca autocolantul să fie dezlipit și lipit la loc, fără să se observe vreo diferență.

”Dacă este adevărat, atunci este de-a dreptul scandalos. Adresez public câteva întrebări celor care organizează aceste alegeri, guvernului și Autorității Electorale Permanente. Ce vedem acolo este adevărat, domnilor? Ce garanții avem că votul prin corespondență nu va fi viciat? Cum pot să se asigure cei care votează în acest mod că votul lor, în final, va fi pentru cine a vrut alegătorul? Avem nevoie de răspunsuri la aceste întrebări cât mai repede” a spus Ramona Ioana Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.