Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Mezei (ALDE) și-a depus astăzi candidatura la Primăria Sectorului 2

ramona ioana mezei

Luni, 17 august, ALDE a depus candidaturile pentru poziția de primar și cele de consilieri locali la Primăria sectorului 2. Candidat din partea ALDE la Primăria Sectorului 2 este Ramona Ioana Mezei, manager al Bibliotecii Metropolitane București, jurnalist, profesor asociat al Colegiului Universitar „Spiru Haret” București, secția producție media și fondator al Școlii de Vorbit.

„Sunt un om care a muncit și muncește mult, care a urcat treaptă cu treaptă, fără să sară niciuna și nu întotdeauna mi-a fost ușor. Dar sunt un om puternic și activ căruia îi place să lucreze în echipă. Mă bazez pe oameni și vreau, ca la randul lor, aceștia să știe că au în mine un sprijin. Am considerat că schimbarea începe cu mine și de aceea, de peste 15 ani fac voluntariat în țara mea și îmi doresc să ofer din experiența mea, din energia și forța mea și celor din jur.

Împreuna cu colegii mei, care candidează pentru poziții de consilieri locali la Primăria Sectorului 2, ne-am întâlnit cu oamenii din sectorul 2 și am ascultat care sunt problemele cu care se confruntă, ce iși doresc și de ce anume au nevoie pentru o viață mai bună. Dorințele cetățenilor din sectorul 2 le-am preluat în programul meu de candidat, sunt obiective realiste, care pot fi îndeplinite, și voi lupta împreună cu echipa mea pentru ca ele să se concretizeze. Sunt obiective care se adresează oamenilor din sectorul 2. Pentru că nu trebuie să uităm niciodată să fim alături de oameni”, a explicat Ramona Ioana Mezei la depunerea candidaturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.