Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramzan Kadîrov ar fi fost otrăvit - Un nefrolog celebru a sosit la Groznîi direct din Dubai

www.thetimes.co.uk
ramzan kadirov

Zilele trecute, pe internet au apărut informații că șeful Ceceniei se afla într-o stare fizică foarte proastă. Are probleme majore de sănătate, cel mai probabil probleme cu rinichii, notează Dialog.ua.

Ieri, 28 februarie, jurnalistul kazah Maytanov a publicat o scurtă postare pe pagina sa de pe canalul Telegram. Un cunoscut nefrolog cu 30 de ani de experiență, Yassin Ibrahim El-Shahat, a sosit deja la Grozny din Emiratele Arabe Unite, relatează sursa.

Reprezentantul Cabinetului de Miniștri Ichkerian în exil, Akhmed Zakayev, susține că Kadîrov este bolnav de multă vreme și chiar a devenit dependent de droguri. El a atras atenția asupra faptului că până de curând șeful Ceceniei a fost foarte activ. Toate acestea se datorează pastilelor energizante, care se vor face simțite în curând. Alte surse scriu că Kadyrov ar fi fost otrăvit. Și din moment ce principalul tiktoker al Federației Ruse nu are încredere în medicii moscoviți, a decis să cheme un nefrolog din Emiratele Arabe Unite. Este posibil ca din cauza bolii sale, Kadîrov să fi ratat discursul anual al lui Putin la Adunarea Federală din 21 februarie 2023. Chiar și atunci, în presă au apărut informații că se afla fie pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, fie al Dubaiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.