Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful cecenilor, Ramzan Kadîrov, a intrat în Cartea Recordurilor din Rusia: i-a depășit pe Kim Jong-un, Lukașenko și Bashar al-Assad

mei.edu
ramzan kadirov

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a stabilit un record pentru numărul de sancțiuni personale impuse unei persoane în lume, potrivit TASS, scrie Rador.

Certificatul corespunzător i-a fost înmânat liderului cecen de redactorul-șef al Cărții Recordurilor din Rusia, Stanislav Konenko, în cadrul unui eveniment solemn dedicat Zilei orașului Groznîi, desfăşurat miercuri. Pe lângă sărbătorirea a 204 de ani de existență a orașului Groznîi tot astăzi șeful republicii sărbătorește aniversarea vârstei de 46 de ani.

"Au fost primite cereri pentru înregistrarea recordurilor. Le-am analizat și am concluzionat că recordul pentru "cel mai mare număr de sancțiuni personale impuse unei persoane din lume" cu rezultatul a 15 sancțiuni, îi aparţine lui Ramzan Ahmatovici Kadîrov" - a declarat Konenko.

De asemenea, șefului Ceceniei i-a fost acordat un certificat de înregistrare a recordului pentru "cel mai mare număr de restricții de sancțiuni impuse unei persoane, rudelor și apropiaţilor acesteia din lume".

"De ce mă aflu pe lista de sancțiuni? Pentru că apăr religia islamului, tradițiile și obiceiurile noastre și securitatea statului nostru. Și nu este nimic mai important pentru mine decât asta. Prin urmare, sunt fericit" - a spus Kadîrov la primirea certificatului. Anterior, Kadîrov s-a autodenumit deținătorul recordului pentru numărul de sancțiuni impuse împotriva lui.

Șeful Ceceniei a menționat că, în ceea ce privește numărul de sancțiuni, l-a depășit pe șeful Coreei de Nord, Kim Jong-un, pe președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko, și pe liderul sirian, Bashar al-Assad. Din 2011, au fost introduse cel puțin 70 de restricții împotriva liderului cecen, a membrilor familiei sale, a apropiaţilor, la adresa proprietăților și a organizațiilor acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.