Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu doar chinezăriile nu sunt bune: Marea Britanie retrage 741.000 de kituri de testare pentru noul coronavirus produse în Irlanda de Nord

SANADOR
testare covid

Randox Laboratories, producător de echipamente medicale din Irlanda de Nord, este obligată de autorităţile de reglementare a sectorului medical din Marea Britanie să recheme până la 741.000 de kituri de testare pentru noul coronavirus din programul naţional de testare şi de urmărire, ca măsură de precauţie, transmite Reuters.

Pe 15 iulie, guvernul a cerut programului coordonat de Serviciul Naţional de Sănătate (National Health Service - NHS), să nu mai folosească kiturile, din cauza îngrijorărilor că acestea nu respectă standardele de siguranţă necesare.

Citește și: Șantajul dintre două videochatiste s-a terminat în instanță: ‘Știu ce faci, dragă fată norocoasă. Știu unde, știu pe ce site-uri, la ce studio’

Ministerul Sănătăţii a nunţat vineri că autoritatea de reglementare a cerut Randox să retragă toate kiturile de testare de la centrele de testare a noului coronavirus ale NHS, scrie news.ro.

Potrivit ministerului, decizia a fost luată ca măsură de precauţie, chiar dacă riscul pentru siguranţă este mic, iar rezultatele testelor efectuate cu kiturile Randox nu au fost afectate.

Citește și: Poliția și jandarmeria, mobilizare masivă la înmormântarea lui Emi Pian

Randox a precizat că rechemarea este o măsură a autorităţii de reglementare care se aplică numai kiturilor de prelevare a mostrelor în cadrul programului NHS. Compania a precizat că clienţii sau kiturile din sectorul privat nu sunt afectaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.