Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid - 17 fotbaliști prezenți la reunirea lotului

FC Rapid, nou-promovată în Liga I, s-a reunit, luni, la Centrul de Fotbal Buftea în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2021-2022, la primul antrenament fiind prezenţi 17 jucători, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

Au participat la prima şedinţă de pregătire următorii fotbalişti: portari - Horaţiu Moldovan, Valentin Mărgărit, Virgil Drăghia; fundaşi - Alexandru Dandea, Anestis Nastos, Lucian Goge, Enrichi Finica, Mircea Leasă, Luca Florică, Alin Demici (revenit de la CSM Slatina); mijlocaşi - Raul Costin, Bogdan Barbu, Rareş Ilie, Ştefan Pănoiu, Antonio Sefer; atacanţi - Adrian Bălan, Cătălin Hlistei.

Conform site-ului citat, ceilalţi jucători din lot au fost învoiţi.

Antrenorul Mihai Iosif a declarat la reunire că pentru formaţia sa va fi un dezavantaj că nu va juca încă din prima etapă a Ligii I pe noul stadion Giuleşti.

"Începem Liga I încrezători, dar nu trebuie să uităm că suntem o nou-promovată. Iar în ultimii ani echipele nou-promovate au avut mereu probleme, mai ales la început. E clar că istoria ne obligă, dar trebuie să vedem realitatea. Categoric va fi un dezavantaj că nu vom juca de la primul meci pe noul stadion Giuleşti, dar sperăm ca suporterii noştri să vină în număr cât mai mare acolo unde vom evolua", a afirmat Iosif.

Rapid a anunţat anterior că va juca meciurile de pe teren propriu în prima parte a sezonului la Mioveni.

Tehnicianul a menţionat că aşteaptă jucători noi la antrenamente în cursul acestei săptămâni. "Momentan suntem în discuţii cu mai mulţi jucători. Săpunaru rămâne una dintre ţintele importante ale noastre. Sper ca în această săptămână conducerea să perfecteze câteva transferuri. Timpul trece, mai avem o lună, dar nu sunt îngrijorat... Nu vom lua jucători doar de dragul de a lua pe cineva", a explicat Mihai Iosif.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.