Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid a încheiat la egalitate, scor 3-3, amicalul cu Hapoel Haifa - Gabriel Tamaș a lipsit de la echipa din Israel

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Rapid

Echipa de fotbal Rapid a încheiat la egalitate, scor 3-3, un meci amical disputat luni, pe stadionul Sportul Studenţesc, împotriva echipei israeliene de prima ligă Hapoel Haifa, la care este legitimat şi jucătorul român Gabriel Tamaş, anunță MEDIAFAX.

Golurile echipei pregătite de Daniel Pancu au fost marcate de Marian Drăghiceanu (19), Facundo Mallo (27) şi Marian Vlada (85), în timp ce pentru israelieni au înscris Almog Buzaglo (58), Gil Vermouth (76) şi Mahran Lala (77).

Citește și: Traian Băsescu face dezvăluri! Ce a vrut Klaus Iohannis să facă

Antrenorul Daniel Pancu a afirmat la finalul partidei că nu a fost neapărat interesat de rezultatul partidei, ci mai mult de faptul că echipa sa s-a ridicat în multe momente la nivelul formaţiei israeliene, care a evoluat anul trecut în cupele europene.

"Nu este important scorul, este important că ne-am ridicat în multe momente ale jocului la nivelul adversarului, care a fost net superior ţinând cont de poziţia sa din clasament. E o echipă de primă ligă din Israel, anul trecut au jucat în cupele europene. Lucrurile care contează acestea sunt. Rapid e o echipă de liga a doua, nou promovată, şi se bate de la egal la egal cu Hapoel Haifa, acestea sunt lucrurile care contează. Vor mai veni maxim doi jucători, oricum suntem foarte mulţi. Vom definitiva săptămâna asta lotul pentru că sunt mulţi jucători foarte tineri care vor avea foarte puţine şanse să joace anul ăsta şi trebuie să găsim soluţii pentru a pentru a se dezvolta, pentru că aici presiunea va fi una foarte mare şi va fi foarte greu să se impună. Contează că jucăm fără complexe, nu contează adversarul, contează că avem o istorie de aparat, avem un tricou vişiniu şi vom demonstra şi în liga a II-a că suntem o forţă", a declarat Pancu după meci.

Citește și: Atac dur la adresa lui Rareș Bogdan și Moise Guran: Incitatori populiști

Tehnicianul şi l-ar dori pe Tamaş la Rapid, echipă la care a fost legitimat când avea doar 16 ani: "Regret că nu a jucat şi Tamaş, pentru că aş fi văzut la ce nivel sunt atacanţii mei, pentru că e un fotbalist de mare calitate, de mare forţă. Îmi pare rău că nu a jucat. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu nu am mai vorbit de mult cu el. Rapid a fost prima lui echipa şi eu eram atunci la Rapid, îmi aduc aminte că era un copil, avea 16 ani, şi avea de atunci un tupeu pozitiv. Dacă ar fi după mine normal că mi l-aş dori la Rapid. Nu ştiu însă dacă ne ridicăm la pretenţiile lui, e cam greu", a mai spus Pancu.

Rapid va disputa prima partidă din cadrul Ligii a II-a pe teren propriu, pe stadionul Sportul Studenţesc, la 3 august, în compania echipei Farul Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.