Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid a reluat antrenamentele organizate, prin intermediul unei aplicaţii video

rapid

Fotbaliştii echipei Rapid, aflaţi în prezent fiecare la domiciliu ca urmare a pandemiei de coronavirus, au reluat antrenamentele organizate prin intermediul unei aplicaţii video, informează site-ul oficial al grupării din Liga a II-a.

"Rapid a reluat antrenamentele în mod organizat, sub supravegherea atentă a lui Dan Alexa şi Ştefan Grigorie. Prin intermediul unei aplicaţii video, toţi jucătorii s-au conectat simultan şi au executat, de acasă, exerciţiile conduse de preparatorul fizic Iulian Ichim", se arată pe site-ul citat, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Iohannis: ‘Dragi pensionari: nu va expuneți inutil unui risc uriaș, limitați orice deplasare în afară domiciliului’

Competiţiile fotbalistice din România, întrerupte iniţial până la 31 martie, au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă. Aceasta a fost decretată la 16 martie de preşedintele Klaus Iohannis pentru o perioadă de 30 de zile ca urmare a pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.