Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid a reușit al treilea transfer din această vară: Fostul fundaș al CFR-ului a semnat cu echipa din Giulești

Fcrapid.ro
Rapid emblema

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, realizarea celui de-al treilea transfer din această pauză competiţională, Christopher Braun, fundaş dreapta care a semnat un contract valabil până în 2025 cu gruparea giuleşteană.

"Rapid a reuşit cel de-al treilea transfer al acestei perioade, aducându-l pe Christopher Braun, de la CFR Cluj. În vârstă de 31 de ani, fundaşul german a semnat un contract valabil pentru două sezoane, astfel că va juca în Giuleşti până în 2025. Braun se află încă în Germania, urmând a se alătura lotului antrenat de Adrian Mutu pe 14 iunie, când rapidiştii se vor reuni la Baza Constructorul Mobexpert", se menţionează pe site-ul citat.

Născut la Hamburg, Braun, care are şi cetăţenie ghaneză, a evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile St. Pauli II, Wilhelmshaven, VfB Oldenburg, SG Wattenscheid, Fortuna Sittard, OFI Creta, FC Botoşani şi CFR Cluj.

În sezonul recent încheiat, fundaşul dreapta a evoluat în 44 de meciuri pentru CFR Cluj, reuşind un singur gol, chiar contra Rapidului, în victoria cu 3-1, de pe Stadionul Giuleşti. El a jucat pentru CFR în 30 de meciuri de Superligă, 1 în Supercupă, 4 în Cupa României şi 9 în Conference League.

În perspectiva următorului sezon, FC Rapid a mai transferat până acum doi jucători: Omar El Sawy (ultima oară la FK Csikszereda) şi Răzvan Oaidă (FCSB).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.