Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid București l-a transferat pe mijlocașul Alin Turbatu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam petarde Rapid

Până la reunire programată marţi, 15 ianuarie, de la ora 12:00, la baza Coresi, Rapid face noi schimbări în lot, atât la capitolul achiziţii, cât şi la despărţiri, dar, totodată, îşi pune la punct şi cantonamentul pe care îl va desfăşura în Turcia, relatează mediafax.

După fundaşul stânga Cătălin Oanea (19 ani), adus de la liderul Ligii 2, Sportul Snagov, Rapid a bătut palma cu încă un tânăr jucător. Alin Turbatu (19 ani), un mijlocaş descris de giuleşteni ca fiind iute şi tehnic, dar şi cu un şut foarte bun, a semnat cu formaţia antrenată de Daniel Pancu şi e a doua achiziţie a iernii. Jucătorul vine de la colega de serie CSM Olteniţa, iar în meciul direct, câştigat de alb-vişini cu 3-1, a înscris golul călărăşenilor.

”Mă bucur foarte mult că am ajuns la Rapid, este o echipă foarte mare, cu o galerie foarte frumoasă, şi sper să reuşim împreună să realizăm toate obiectivele clubului, iar în vară să ne bucurăm de promovarea în liga secundă”, a spus Turbatu pentru fcrapid.ro.

Crescut la juniorii Sportului Studenţesc, Turbatu a mai evoluat la Regal Sport, a fost pentru o scurtă perioadă şi în lotul Stelei, iar în turul campionatului a marcat de trei ori pentru CSM Olteniţa, având şi o reuşită în Cupa României.

La capitolul despărţiri, pe lângă Alin Lădaru (29 ani) şi Andrei Dovreac (20 ani), Rapid a anunţat că nu se va mai baza din retur nici pe Alexandru Burlacu (25 ani), Adrian Boian (20 ani), Alexandru Costache (19 ani), Adrian Mitea (22 ani) şi Sergiu Jurj (20 ani). Mitea a decis să se lase de fotbal şi să se dedice în totalitate studiilor şi carierei de kinetoterapeut, cu care a cochetat şi înainte să vină la echipa din Giuleşti, în timp ce Jurj se întoarce la clubul de unde fusese împrumutat în vară, U Craiova.

Cât priveşte programul de pregătire, dacă reunirea e programată marţi, giuleştenii vor desfăşura apoi primul amical sâmbăta viitoare, pe 19 ianuarie, de la ora 13:00, tot la baza Coresi, cu Carmen, fosta adversară din Liga a 4-a Bucureşti.

La începutul lunii februarie se merge în cantonament în Turcia, timp de două săptămâni la Lara, Antalya. Acolo vor susţine şi câteva meciuri amicale, doi dintre adversari fiind deja stabiliţi: Szeged Grosics Akademia (locul 2 în liga a treia din Ungaria), pe 8 februarie, şi cu NK Jedinstvo Bihac (locul 3 în liga secundă din Bosnia), pe 13 februarie.

Înainte de reluarea campionatului, Rapid e lider în Seria 2 din Liga 3. Giuleştenii au 38 de puncte, patru avans faţă de Unirea Slobozia. CS Afumaţi completează podiumul, cu 32 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.