Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid dă lovitura - Una dintre cele mai valoroase handbaliste din lume revine în România

agerpres
Isabelle Gullden

Fostul star al CSM București, Isabelle Gullden va juca la Rapid. Suedeza revine astfel în handbalul românesc după trei ani de absență, perioadă în care a evoluat în Franța, la Brest.

Fostul centru de la CSM București, câștigătoare a Ligii Campionilor în 2016, Bella Gullden s-a înțeles cu Rapid și sunt mari șanse ca ea să semneze contractul, scrie fanatik.ro.

Citește și: Florin Cîțu: ‘Președintele României nu mai are salariul cel mai mare și trebuie să reanalizăm această lege a salarizării’

Conducerea din Giulești are planuri mare cu echipa de handbal feminin. Aflate în prezent pe locul 10 în Liga Națională, cu 6 puncte după șapte etape, alb-vișiniile ar putea avea în curând un adevărat „dream team”, care să aspire la Liga Campionilor. În Giulești, Isabelle Gullden va fi antrenată de Carlos Viver, selecționerul Spaniei. Rapid pregătește și alte achiziții de marcă după ce s-a înțeles cu centrul suedez: Marta Lopez și Alicia Fraga Fernandez, de la SCM Râmnicu Vâlcea, ar putea să ajungă și ele sub comanda lui Viver.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.