Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid - FC Hermannstadt, 2-0 | Mutu: Ştiam că o să vină golul / Măldărăşanu: Poate meritam un punct!

prosport.ro
rapid

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, este mulţumit după victoria obţinută vineri seara cu Hermannstadt, dar antrenorul celor din Sibiu, Marius Măldărăşanu, crede că echipa lui merita un punct.

”Sunt meciuri şi meciuri, terenul de azi a fost greu şi a trebuit să facem un joc de luptă. Chiar dacă am avut aşa, puţine emoţii, ştiam că o să vină golul pentru că am dominat, iar Hermannstadt a jucat pe contraatac. Noi suntem pe o traiectorie bună, mergem înainte, dar suntem şi precauţi, pentru că pot apărea surprize în fotbal. De suporteri nu putem să ne plângem niciodată, au fost aproape de noi şi ne bucurăm că le-am putut oferi victoria”, a declarat Adrian Mutu.

”O partidă echilibrată, ei au avut o primă repriză mai bună. Am început foarte bine repriza a doua, dar pe un atac poziţional am pierdut mingea şi au dat gol. Cred că am căzut mental după acest gol. Până la urmă calitatea individuală a jucătorilor de la Rapid a făcut diferenţa. Nu am însă ce să le reproşez fotbaliştilor mei. Au făcut un joc bun. Poate meritam un punct. Trecem printr-o perioadă grea, este a treia înfrângere consecutivă… Trebuie să ţinem capul sus şi să mergem mai departe”, a spus in schimb Marius Măldărăşanu, antrenor FC Hermannstadt.

Rapid Bucureşti a învins vineri, formaţia FC Hermannstadt, scor 2-0, într-un meci al etapei a 14-a din Superligă. Hermannstadt se află la al treilea eșec consecutiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.