Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid, înfrângere în fața celor de la FC Voluntari

Fcrapid.ro
Rapid emblema

Echipa FC Voluntari a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din Superligă.

FC Voluntari a deschis scorul în secunda a zecea a meciului, Doru Andrei a primit în terenul Rapidului şi a şutat de la 25 de metri, balonul a trecut pe sub Moldovan şi a intrat în plasă. Rapidul a egalat destul de repede, în minutul 12, prin golgeterul Dugandzic. În minutul 22 George Merloi (FC Voluntari) s-a accidentat la genunchi şi a fost scos cu targa din teren. Ilfovenii au preluat din nou conducerea în minutul 37, când Boboc a centrat în careu, pentru Nemec, iar Christopher Braun a încercat să respingă însă, derutat de ieşirea portarului Horaţiu Moldovan, a trimis balonul în propria poartă, conform Mediafax.

Rapid nu a reuşit să-şi impună jocul şi gazdele au trecut pe lângă al treilea gol în minutul 70, la bara lui Doru Andrei. Până la final nici una dintre cele două echipe nu a mai înscris şi FC Voluntari, victorioasă cu 2-1, este pe locul secund în Superligă, cu 9 puncte, în timp ce Rapid, aflată la prima înfrângere din sezon, este pe poziţia a 8-a, cu 5 puncte.

FC VOLUNTARI: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş, Aliji (C. Paz 73) – Boboc (Sigurjonsson 73), Crepulja (M. Răduţ 80), V. Raţă – Merloi (Marcelo Lopes 22), Nemec (D. Florea 73), Doru Andrei. ANTRENOR: Ilie Poenaru

RAPID BUCUREŞTI: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Junior Morais (Onea 46) - Oaidă, Kait (Al. Ioniţă 54), Pănoiu (C. Cîrjan 46) – Papeau (Funsho Bamgboye 46), Dugandzic, Costache (Petrila 54). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Matricardi 89, Vâlceanu 90+2, M. Răduţă 90+5 / Săpunaru 90+2

Arbitri: Adrian Cojocaru - Marius Badea, Doru Claudiu Lucaciu - Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Sorin Costreie - George Florin Neacşu

Observator: Alexandru Deaconu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.