Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid şi echipa Armatei au primit loc în liga a patra: Daniel Pancu a făcut anunţul

www.gsp.ro
suporteri Rapid București

CSA Steaua si noua echipa a Rapidului au aflat in ce liga vor juca din aceasta vara. Directorul tehnic al noii echipe a Rapidului, Daniel Pancu, a anuntat ca AMFB a decis sa le primeasca pe ambele in liga a patra. "Nu mai e valabila introducerea din liga a cincea. Am fost informati ca toate echipele vor intra direct in liga a patra. CSA Steaua si Rapid vor fi incluse in aceeasi serie", a spus Daniel Pancu la Digi Sport.

Pana in acest an, regulamentul prevedea ca echipele nou infiintate sa intre in liga a cincea. Pentru a le face loc celor de la CSA Steaua, regulamentul a fost insa schimbat in aceasta vara, iar de acest lucru a profitat si noul Rapid. De asemenea, Daniel Pancu a mentionat ca, in prima faza, noua echipa a giulestenilor va purta numele Academia Rapid Bucuresti.

Totodata, Pancu a mentionat ca echipa nu va putea beneficia de finantare pana in 2018, deoarece bugetul Primariei Sectorului 1 este deja alocat. Si cei de la CSA Steaua vor beneficia de bani publici, iar bugetul anuntat este de 150 de mii de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.