Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid100 | Adrian Mutu: 'E impresionant pentru că îţi dai seama ce spirit frumos e aici'

Facebook
Adrian Mutu

Tehnicianul Adrian Mutu a declarat, duminică seara, că se bucură că a prins centenarul clubului Rapid ca antrenor al formaţiei giuleştene şi speră ca el şi jucătorii să încununeze acest eveniment prin câştigarea unui trofeu în sezonul următor, scrie Agerpres.

"La Mulţi Ani, Rapidului. Este o sărbătoare frumoasă, îmi place să văd multă lume la stadion. E impresionant pentru că îţi dai seama ce spirit frumos e aici, un spirit de unitate care leagă acest club. Mă bucur mult că am apucat să prind centenarul clubului Rapid ca antrenor şi sper să îl încununăm cu un trofeu", a spus Mutu, prezent, duminică seara, la evenimentul organizat pe Stadionul Giuleşti cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înfiinţarea clubului Rapid.

"Pentru noi urmează un stagiu de pregătire în care vom disputa şi meciuri amicale. Vom lucra mai mult partea tehnico-tactică, vom insista pe sistemul pe care vreau să îl jucăm în noul sezon. Sper ca sărbătoarea centenarului să ne dea acea motivaţie de a lupta anul acesta pentru a câştiga titlul", a precizat Mutu.

Antrenorul echipei Rapid mai aşteaptă transferuri şi speră ca jucătorii veniţi până acum să confirme în teren. "Dacă mai vin întăriri, sunt binevenite, ca întotdeauna. Aceste transferuri pe care le-am făcut până acum trebuie să demonstreze pe teren. Asta m-ar bucura cel mai tare. Vreau să îi văd în meciuri oficiale, să văd ce contribuţie vor aduce pentru Rapid", a precizat el.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.