Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răpirea câinilor lui Lady Gaga a devenit problemă planetară - FBI cercetează motivația politică a răpirii câinilor vedetei

FBI

FBI cercetează împreună cu polițiștii LAPD dacă răpirea câinilor lui Lady Gaga și împușcarea însoțitorului acestuia au avut drept cauză un motiv politic, pentru că vedeta a cântat la inaugurarea lui Joe Biden ca președinte.

Vezi si: Mega-escrocheria suplimentelor alimentare. Dovada cum sunt prostiți oamenii să renunțe la tratamente prescrise de medici în favoarea unor suplimente închipuite

Între timp cei doi câini furaţi ai cântăreţei Lady Gaga, rasa bulldog francez, au fost găsiţi teferi şi înmânaţi Poliţiei, potrivit oficialilor, scrie BBC potrivit news.ro.

Ofițerii FBI specializați în cazuri de răpire și răscumpărare continuă să lucreaze cu detectivii Departamentului de Poliție din Los Angeles în cazul câinilor răpiți, prețul acestora pe piața neagră nejustificând atacul deosebit de agresiv asupra însoțitorul acestora, care a fost împușcat de patru ori în piept.

„Lady Gaga are un profil înalt, desigur. Și a cântat la inaugurarea președintelui Biden, atrăgându-și multe amenințări din partea adepților lui Trump, ceea ce duce acest caz la un alt nivel", a declarat o sursă.

„FBI vrea să știe exact ce a motivat acest incident deosebit de agresiv”.

„FBI oferă resurse dacă și unde i se solicită de către partenerii noștri locali. Adresați-vă LAPD pentru comentarii pe măsură ce reies din anchetă”, a transmis, oficial, FBI.

Buldogii francezi se vând în medie cu puțin peste 2.000 de dolari, iar cei cu pedigree, ca cei ai vedetei, cu până la 10.000 de dolari.

Lady Gaga a oferit o răscumpărare de 500.000 de dolari „fără întrebări”, în timp ce bărbatul care avea grijă de câinii ei, împușcat de patru ori în piept, se pare că este în situație clinică stabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.