Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raport cu date HALUCINANTE: aproape 6000 de judecători au fost interceptați de procurorii DNA

judecator justitie

Şeful Inspecţiei Judicare, judecătorul Lucian Netejoru, dezvăluie numeroase nereguli din dosarele DNA în care erau vizaţi magistraţi. În urma unui control care a durat câteva luni, IJ a descoperit că magistraţii au fost supuşi unei supravegheri intense, iar restrângerea drepturilor acestora s-a făcut de multe ori prin mijloace nelegale.

Vezi şi: Şeful Inspecţiei Judiciare, dezvăluri grave: Peste 2000 de magistraţi au avut dosare la DNA. Doi membri CSM încă a dosare penale deschise

"Magistraţii au fost cu vârf și îndesat supravegheaţi. Au fost foarte multe măsuri de supraveghere solicitate și dispuse cu privire la aceşti magistrați, relevate în cuprinsul raportului de control, dar și nereguli care au însoțit dispunerea acestor măsuri şi admiterea solicitărilor pentru luarea unor astfel de măsuri. 97% din solicitările DNA de luare a măsurilor de supraveghere erau admise.

Conform acestui raport, procurorii DNA au solicitat instanțelor aprobare pentru 5935 de dosare de interceptare împotriva magistraților, iar 97,83% au fost aprobate, informează Antena 3.

Consiliului Superior al Magistraturii i-a fost transmis acest raport privind rezultatele controlului făcut la DNA şi încheiat pe 5 aprilie, care urmează să fie analizat şi aprobat de secţiile de judecători şi procurori ale CSM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.