Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raport ȘOCANT al anchetatorilor - Motoarele elicopterului în care și-a pierdut viața Kobe Bryant nu au avut defecțiuni tehnice

kobe bryant gianna maria fiica

Raport șocant al anchetatorilor. Se pare că elicopterul în care și-a pierdut viața legendarul baschetbalist Kobe Bryant nu avea defecțiuni la motor, așa cum se crezuse inițial. Comisia Națională pentru Siguranța Transportului au emis un raport  privin tragedia în care au murit nouă persoane și în care este menționat că motoarele aparatului de zbor nu erau avariate, conform Mediafax.

Citește și: Informare meteo de ULTIMĂ ORĂ - ANM anunță vreme GEROASĂ

Anchetatorii federali ai accidentului de elicopter în care au murit 9 persoane, inclusiv marele jucător de baschet Kobe Bryant și fiica acestuia, Gianna, au anunțat că niciunul dintre motoarele elicopterului Sikorsky S-76B nu a arătat vreun semn de avarie internă.

Raportul inițial emis de Comisia Națională pentru Siguranța Transportului spune că principala cauză a accidentului produs la data de 26 ianuarie este vremea capricioasă din zona deluroasă a Californiei, în acea zi fiind încețoșat și înnorat. Cu toate acestea, anchetatorii nu au exclus posibilitatea unei avarii la componentele interne ale aparatului de zbor.

În raport a mai fost menționat faptul că întregul fuzelaj al elicopterului a fost supus unui incendiu în urma impactului cu solul.

Tot în raportul emis de Comisia Națională pentru Siguranța Transportului este menționat că raportul final al tragicului accident va fi eliberat între 12 și 18 luni.

Vanessa Bryant a anunțat printr-o postare pe contul personal de Instagram că la data de 24.02.2020 va avea loc o ceremonie de celebrare a vieții lui Kobe Bryant și a Giannei. Data nu a fost aleasă întâmplător. 2 este cifra purtată de Gianna pe tricou la echipa Huskies. 24 este numărul purtat de marele baschetbalist. 20 este numărul sezoanelor pe care Kobe le-a petrecut la L .A. Lakers. Ceremonia va avea loc pe arena celor de la L.A. Lakers, Staples Center.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.