Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raport șocant de la INML: Un bebeluș a fost lăsat 13 ore fără îngrijiri medicale de către medicul ginecolog

citynews.ro
bebelus

Avocatul Adrian Cuculis anunță că, potrivit unui raport INML, un bebeluș născut prematur a stat 13 ore fără a primi îngrijiri medicale de la medicul ginecolog. Incidentul s-a produs în urmă cu peste un an. Avocatul utilizează concluziile INML în cazul în care medicul este „suspect pentru tentativă la omor calificat”.

„13 ore fără să fi primit îngrijiri medicale, concluzia raportului INML. Cazul medicului Florian Robe (suspect în cauza pentru tentativă la omor calificat cu privire la un copil nou născut prematur) este reactivat de către expertiza INML care îl arată că principal vinovat pentru toate sechelele copilului pe acest medic ginecolog. Aduc aminte că întreagă opinie publică a fost zdruncinată în urmă cu mai bine de un an atunci când PTB a emis ordonanță de suspect pentru acest medic și asta după ce imagini filmate din maternitate arătau un copil prematur aruncat pe o tăviță de fier și lăsat să agonizeze înainte de a fi mutat direct în morgă, deși era viu”, a relatat Cuculis.

Concluzia avocatului este că „expertiză arată cum pasivitatea medicului a pus în pericol viață copilului și a contribuit esențial la deteriorarea stării de sănătate a acestuia”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.