Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul american Kanye West, diagnosticat cu tulburare bipolară, refuză tratamentul pentru că medicamentele îi schimbă personalitatea

variety.com
donald trump kanye west

Rapperul american Kanye West, diagnosticat cu tulburare bipolară, refuză să facă tratament pentru că este de părere că medicamentele îi schimbă personalitatea, relatează contactmusic.net, potrivit mediafax.ro.

Dezvăluirea a fost făcută de soția sa, vedeta de reality show Kim Kardashian. Aceasta a declarat pentru revista de modă americană Vogue că muzicianul se simte bine și că, deși mai are perioade în care boala se manifestă intens, ei știu cum să țină situația sub control.

Citește și: Dezastru pentru Liviu Dragnea! A primit lovitura de grație – Anunț făcut de Rareș Bogdan

"Pentru el, folosirea medicamentelor nu este o opțiune, deoarece îi schimbă felul de a fi. Călătoriile lungi îi declanșează episoadele, așa că el nu mai merge prin lume cum obișnuia să o facă. Dar, să fiu sinceră, nu vreau să vorbesc despre el, fiindcă nu mă aflu în mintea lui", a mai spus vedeta.

Recent, Kardashian a fost criticată pentru că nu depune suficient de multe eforturi pentru a-și ajuta soțul și pentru că nu își exprimă dezacordul față de opiniile lui controversate. Vedeta susține că, deși nu este tot timpul de acord cu soțul ei, ea este deschisă cu el. Îi spune când consideră că a făcut declarații nepotrivite și îi oferă sprijin în timpul unui episod de tulburare bipolară.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Socialiștii europeni anunță înghețarea relațiilor cu PSD

Tulburarea bipolară, cunoscută în trecut și ca psihoza maniaco-depresivă sau psihoza periodică, reprezintă o tulburare mintală ce constă în modificarea anormală și de lunga durată a dispoziției afective, energiei și abilității de funcționare a unei persoane. Astfel, apare succesiunea episoadelor depresive cu episoadele maniacale.

În mai 2018, Kanye West, una dintre puținele vedete care și-au exprimat sprijinul pentru președintele SUA, Donald Trump, a fost criticat vehement după ce a declarat într-un interviu că sclavia este o "alegere". "Auzi despre sclavie timp de 400 de ani. 400 de ani? Asta sună ca și cum ar fi o alegere", a declarat West pentru platforma de știri TMZ Live.

Citește și: Tun la capitolul imagine! Eugen Teodorovici dă o lovitură cu impact major

West a dezvoltat apoi comentariul său, dar a părut că face o paralelă cu viziunile artistice pe care se presupune că ar trebui să le aibă ca artist afro-american. "Mental, suntem în închisoare. Îmi place cuvântul închisoare, pentru că sclavie face o trimitere prea directă la ideea de persoană de culoare. Așa cum Holocaustul este asociat cu evreii, sclavia este asociată cu persoanele de culoare", a mai spus West.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cele mai recente materiale discografice de studio sunt "Ye" și "Kids See Ghosts", lansate anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.