Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul Nelly a scăpat de acuzațiile de abuz sexual, în urma unei înțelegeri

Billboard
nelly

Cazul în care rapperul Nelly era acuzat de o femeie de abuz sexual, faptă care ar fi avut loc în anul 2017, după un concert organizat în Essex, Marea Britanie, a fost clasat, în urma unei înțelegeri dintre pârât și reclamantă, potrivit unor documente legale obținute de platforma TMZ, scrie Mediafax.

Condițiile ce au dus la încheierea înțelegerii dintre Nelly și reclamantă au rămas confidențiale.

Cazul viza acuzațiile de agresiune sexuală formulate de o femeie care susținea că fapta a avut loc în decembrie 2017, după un concert organizat în Essex, Marea Britanie. Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, susținea, în documentele depuse în instanță în noiembrie 2018, că l-a cunoscut pe Nelly după concert, fiind parte dintr-un grup de fani, iar acesta i-a șoptit să rămână după ce pleacă restul lumii. Femeia susține că rapperul s-a masturbat în fața sa, în ciuda protestelor ei, iar, la un moment dat, a devenit agresiv cu ea.

Totodată, prin actuala înțelegere, și iubita rapperului, Shantel Jackson, a scăpat de acuzații. În noiembrie 2018, femeia a dat-o în judecată și pe Shantel Jackson, pentru că aceasta a scris despre ea într-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter că este mincinoasă.

Citește și: Primele două sezoane ale serialului românesc 'Umbre', în noiembrie la TNT

Nelly a negat acuzațiile la momentul respectiv.

Tot anul trecut, Nelly și o altă femeie, Monique Greene, au ajuns la o înțelegere în instanță după ce aceasta l-a acuzat de viol, faptă care s-ar fi petrecut în octombrie 2017.

În ceea ce o privește pe Greene, Nelly a declarat pentru tmz.com că își asumă responsabilitatea în acest caz și că a întreținut cu femeia relații sexuale consimțite.

Cornell Haynes Junior, în vârstă de 44 de ani şi cunoscut sub numele de scenă Nelly, este un rapper din St. Louis, Missouri, care a avut succes începând cu anul 2000, când a semnat un contract cu Universal Records. A apărut alături de grupul St. Lunatics încă din 1996. Este unul dintre cel mai bine vânduţi rapperi din toate timpurile, având peste patruzeci de milioane de discuri vândute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.