Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul Snoop Dogg, comentator la meciului câştigat de LeBron James şi coechipierii lui contra celor de la San Antonio Spurs

Rapperul Snoop Dogg, fan înfocat al echipei de baschet Los Angeles Lakers, a comentat în direct la televiziunea americană câteva faze ale meciului câştigat de LeBron James şi coechipierii lui contra celor de la San Antonio Spurs, potrivit news.ro.

Lakers s-a impus la San Antonio, scor 103-96, devenind lider în Conferinţa de Vest.

Snoop Dogg, născut pe 20 octombrie 1971 în California, este un rapper, compozitor şi producător american. S-a remarcat în rândul mişcării hip-hop de pe coasta de vest americană şi a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Celebru pentru vocea lui trenantă, nonşalantă şi leneşă, în contrast cu cele ale majorităţii rapperilor din generaţia sa, Snoop Dogg a lansat o serie de albume de mare succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum ”Doggystyle”, ”Tha Doggfather”, ”Malice in Wonderland” şi ”Doggumentary”, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

Starul american deţine însă şi un record care nu este de invidiat, fiind artistul care a fost nominalizat de cele mai multe ori la premiile Grammy - de 17 ori - fără să câştige niciodată acest trofeu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.