Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul Travis Scott a cumpărat cu peste 23 de milioane de dolari o proprietate în Los Angeles

Pitchfork
Travis Scott

Rapperul Travis Scott a cumpărat cu peste 23 de milioane de dolari o proprietate în Los Angeles, aceasta fiind una dintre cele mai importante tranzacţii imobiliare recente din regiune, scrie Variety, potrivit news.ro.

Jacques Webster, pe numele real, a achiziţionat proprietatea din cartierul Brentwood cu 23,5 milioane de dolari, iar între vecinii săi se numără LeBron James şi Petra Ecclestone.

Casa care are o suprafaţă de peste 5.000 de metri pătraţi are şapte dormitoare şi 11 băi, dispuse pe trei niveluri. Arhitectura modernă este inspirată de un iaht, aşa cum a descris compania imobiliară la care a fost listată.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 77: cu masca de la Dragnea la Ciolacu

Proprietatea a fost scoasă la vânzare anul trecut la preţul de 42 de milioane de dolari. Preţul ei a fost redus de două ori şi agenţii imobiliari au fost schimbaţi până ca Travis Scott să plătească 23,5 milioane de dolari cash, potrivit documentelor proprietăţii.

Deşi cu o reducere semnificativă, aceasta a fost una dintre cele mai importante tranzacţii imobiliare recente din zona Los Angeles.

În prezent, reşedinţa rapperului se află în zona Benedict Canyon şi valorează 13,5 milioane de dolari. Aceasta a fost cumpărată împreună cu fosta iubită Kylie Jenner.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.