Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul Travis Scott şi ceilalţi organizatori ai festivalului Astroworld au fost daţi în judecată pentru 750 de milioane de dolari

Pitchfork
Travis Scott

Mai mult de 125 de oameni care au fost prinşi, pe 5 noiembrie, în busculada de la festivalul Astroworld din Houston i-au dat în judecată pe rapperul Travis Scott şi alţi organizatori ai evenimentului pentru 750 de milioane de dolari, informează BBC.

Zece persoane cu vârste cuprinse între 9 şi 27 de ani au murit din cauza rănilor suferite. Sute de oameni au fost răniţi în timpul recitalului rapperului Travis Scott, care este şi unul dintre organizatorii festivalului, conform news.ro.

Procesul colectiv deschis acuză faptul că Scott şi-a continuat recitalul alături de Drake în ciuda faptului că „victimele erau trecute prin mulţime”, lucru care putea fi lesne observat de pe scenă.

Scott a susţinut că nu a aflat de tragedie decât după ce a coborât de pe scenă.

Săptămâna trecută, el a spus că este „tulburat” de evenimentele din Houston şi a promis să ofere ajutor familiilor tuturor celor afectaţi.

Drake a transmis că suferă pentru familiile şi prietenii celor care au murit şi pentru cei care au fost răniţi.

În documentele depuse la tribunal sunt pârâţi şi promoterul Live Nation, compania Apple, care a transmis live evenimentul, casele de discuri Epic şi Cactus Jack ale lui Scott, operatorii NRG Park din Houston, unde a avut loc evenimentul, şi firmele care au fost angajate să asigure paza şi serviciile medicale.

După concert, Travis Scott a spus pe Instagram că nu şi-ar fi putut imagina vreodată gravitatea situaţiei în timp ce cânta.

Live Nation a precizat: „Continuăm să sprijinim şi să oferim asistenţă autorităţilor locale în ancheta aflată în desfăşurare, astfel ca fanii care au participat şi familiile lor să poată primi răspunsurile pe care le doresc şi le merită şi vom soluţiona toate chestiunile juridice la momentul potrivit”.

Zeci de procese au fost deja deschise de supravieţuitori şi familiile celor care au murit.

Avocatul Tony Buzbee a spus că intenţionează să deschidă curând un alt proces cu 100 de reclamanţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.