Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a EXPLODAT după ședința politică din biserică: 'E blasfemie să permiți așa ceva!'

Rareș Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan reacție extrem de dură la imaginile de la discuția din Biserica. Jurnalistul este revoltat nu doar de ideea de a ține o ședință  politică în Biserică, dar și de modul în care politicienii au încălcat normele bisericii, stând cu spatele la altar.

 

"In istoria Romaniei nu s-a intamplat asa ceva! Politicieni la masa, in Sfanta Biserica, in fata Sfantului Altar, cu spatele la Sfanta Masa! Oameni buni, asa ceva NU s-a intamplat nici pe vremea lui Stefan cel Mare! Nici pe vremea lui Carol al II-lea, apropo, nici macar Regii Romaniei nu si-au permis sa stea cu spatele la Sfantul Altar, chiar daca au fost unsii lui Dumneseu pe pamant. Nici in Rusia bolsevica nu au fost sedinte de partide in Biserica. Spre ce ne indreptam? Sinodul BOR trebuie sa intervina de urgenta. E blasfemie sa permiti ceva. Pana si atunci cand iesi dintr-o biserica iesi cu spatele la usa si cu fata la Sfantul Altar, iar astia stau cu spatele la Altar!!!!! Preotul paroh trebuie sa fie scos de urgenta de la slujire! Sedinta de partid in Biserica. Politicieni cu spatele la Iconostas si Sfintele Icoane. Cina cea de taina politica in Sfanta Biserica. Prezidiu politic in Sfanta Biserica. Fara precedent. RUSINOS. E bataie de joc la adresa Bisericii. PSD reuseste sa isi bata joc si de BOR...... Doamne, cui ne lasi, Doamne....!!!!!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta face anunțul care DINAMITEAZĂ coaliția de guvernare - Va semna inițiativa PNL de schimbare a lui Dragnea de la Camera Deputaților .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.