Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a găsit soluția pentru PNL: Salvarea vine de la...

rares bogdan

Rareş Bogdan a explicat că, din perspectiva sa, în teritoriu diferenţa de procente dintre PSD şi PNL nu este foarte semnificativă, adevărata problemă a PNL fiind pierderea Capitalei. „Salvarea PNL nu vine de la centru, ci de la liderii din teritoriu”, este de părere jurnalistul, care recomandă PNL-ului că ar trebui „să sufere o transformare radicală”.

"Lucrurile sunt foarte simple: la nivel naţional, oamenii în care oamenii au încredere au continuat să îşi păstreze fiefurile. Practic, PNL este salvat de organizaţiile din teritoriu, începând cu Clujul, continuând cu Alba, Timişoara, Arad, Bihor....

Daca doreşte domnul Blaga să se facă de râs îl bagă şi pe Scripcaru, de la Braşov, care este doar al DNA-ului, aşa cum este şi Cherecheş, tot al puşcăriei.

Încă o demisie în PNL: Un lider judeţean recunoaşte victoria PSD


În cazul Mircea Gutău trebuie întrebaţi domnii Băsescu şi Berceanu despre primul dosar politic făcut unui primar. 

Oamenii gândesc altfel la nivel local. La nivel naţional, la vot politic PSD obţine 39%, iar PNL obţine 33%...problema PNL e Bucureştiul, unde au luat cel mai prost scor din istoria PNL de 140 de ani şi unde, practic, a lipsit campania electorală, Predoiu a lucrat cu consultanţi proşti, Gorghiu şi Blaga au refuzat să iasă în faţă pentru a-şi susţine candidatul şi să dea un semnal la nivel naţional. 

Salvarea PNL nu vine de la centru, ci de la liderii din teritoriu: Boc, Falcă, cei din Călăraşi...ar trebui ca PNL să sufere o transformare radicală, ca liderii partidului să înceapă să îşi facă loc în structura centrală. Au avut un eşec major: ce s-a întâmplat la Capitală e exclusiv vina conducerii partidului. E inadmisibil să nu câştige măcar un sector. E inadmisibil să scoţi mai puţin de 16% vot politic pe Bucureşti. E inadmisibil să nu ai un candidat care obţine măcar 12%.

(...) La mijloc, PNL, care dacă nu s-ar ascunde în spatele succeselor din teritoriu, şi-ar da demisia în bloc. Ce s-a întâmplat în teritoriu e rezultatul exclusiv al celor din teritoriu. Diferenţa nu este catastrofală între PSD şi PNL în ţară", a concluzionat Rareş Bogdan, potrivit realitatea.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.