Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, acid după achitarea lui Tăriceanu: 'Acum nu mai e stat ocult, nu mai e statul paralel?'

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a comentat luni seară, la B1 Tv, decizia de achitare luată de judecătorii de la Curtea Supremă în dosarul în care Călin Popescu Tăriceanu a fost acuzat de mărturie mincinoasă.

Șerban Nicolae, sarcastic după achitarea lui Tăriceanu: 'Importantă va fi scrisoarea Ambasadelor. MCV-ul. Îngrijorările lui Weber, Juncker și Timmermans'

”Acum nu mai e stat ocult, nu mai e statul paralel? Acum să înțeleg că lucrează statul paralel pentru domnul Tăriceanu? Acum să înțeleg că le convine. Achitările fac parte din viața omenească și din viața statului de drept. Nu există sistem de justiție funcțional unde să nu existe achitări. Doar condamnări există în dictaturi și în tiranii. Faptul că sunt achitări în sistemul de justiție din România arată că justiția funcționează. (...) În România, de 30 de ani, s-a devalizat, s-a furat. Întrebarea mea este de ce procurorii anchetează persoane extrem de importante, controversate pe acțiuni ridicole sau mărunte și nu pe marile acțiuni. (...) Mă întreb de ce domnul Tăriceanu fuge de ridicarea imunității (în celălalt dosar - n.r.), dacă este atât de sigur de nevinovăția domniei sale”, a declarat Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.